Even voorstellen

LianneIk ben Lianne Derksen. Al jaren houd ik mij bezig met alles op het gebied van nagels. Na een lange periode het vak te hebben geleerd bij een andere bedrijf besloot ik een aantal jaren terug voor mezelf te beginnen. Na een korte opstartfase bleek al gauw dat voor de wijze waarop ik met nagels bezig ben enorm veel belangstelling bestond. De combinatie van kwaliteit, creativiteit, service en een ongedwongen en prettige sfeer was en is nog steeds een enorm succes. Het aantal klanten is in korte tijd enorm gegroeid en neemt de vraag nog steeds toe.
Het is niet voor veel mensen weggelegd om van een hobby hun beroep te maken. Mij is dat wel gelukt. Natuurlijk heb ik er veel aan moeten doen om het huidige niveau te bereiken. Veel studie, de juiste papieren en vooral het gebruik van goede producten liggen hieraan ten grondslag. Maar professioneel met je liefhebberij en dus vak bezig zijn vind ik erg boeiend en vooral gewoon erg leuk.

Ik vind het enorm belangrijk dat klanten zich allereerst prettig en op hun gemak voelen. Dit vind ik primair van belang, en als het allemaal goed klikt dan ligt er een prachtige basis voor een jarenlange plezierige relatie.

Graag sta ik u te woord. U kunt natuurlijk mij bellen maar ook per email uw vragen stellen.
Tot ziens bij Nagelstudio Nailfashion 2000